реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

В Україні буде Тиждень Подружжя

15-22 травня українці відзначать Національний Тиждень Подружжя, який вже третій рік поспіль пройде в Україні. Про це УНН повідомили організатори заходу.

Національний Тиждень Подружжя за традицією розпочнеться в Міжнародний День Сім’ї та включатиме святкування Дня Матері. У програмі – багато яскравих сімейних заходів, присвячених розвитку інституту сім’ї та шлюбу в Україні. Паради Щасливих сімей, Арки кохання, оновлення весільних обітниць, Сімейні фестивалі, семінари та тренінги для подружніх пар, конкурси, "Сімейні фотосушки" та багато іншого.

Згідно з даними європейської статистики розлучень, Україна – лідер серед європейських країн. На 1000 жителів України припадає 5,3 розлучення.

Довідка УНН: Тиждень Подружжя – це міжнародних рух, створений з метою поширення авторитету сім’ї в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту. Вперше Тиждень Подружжя відбувся у Великобританії в 1997 році.

В 2011 році до міжнародного руху долучилась Україна, ставши однією з 20 країн світу, які відзначають Тиждень Подружжя.

Мета Тижня Подружжя – кожного року протягом одного тижня зробити подружжя та шлюб головними темами в країні, об’єднавши для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, християнських церков, бізнесу та всіх небайдужих людей.
Українські Національні Новини



Теги:сім'я, розлучення, подружжя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar