реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

В Росії знову війна. Зі своїми

Федеральна служба безпеки РФ готується розпочати масовий наступ на інакомислячих в Росії. ФСБ розроблено спец операцію під кодовою назвою «Еромолов», мета якої – встановлення осіб «русской национальности», які симпатизують національно-визвольному рухової на Кавказі, а також тих людей, які є активними учасниками неформальних організацій, в першу чергу – молодіжних, що радикально налаштовані проти політики путінського режиму в РФ, в тому числі – й учасники сепаратистських анти кремлівських рухів, прихильники і борці за ідею децентралізації Росії і створення на її теренах незалежних національних держав.

Спецоперація передбачає активний збір інформації про інакомислячих в РФ, для цього чекісти застосують вже перевірену практику «внєдрєнія» своїх агентів у неформальні об’єднання національних громад РФ, в першу чергу – мусульманських, в організації діаспор народів, які сповідують іслам, в молодіжні анти кремлівські рухи тощо.

Для здійснення операції підключені не лише працівники ФСБ, але й держслужбовці, журналісти, політологи, науковці.

Активну підтримку фсбешникам, за інформацією Кавказцентру, можуть надати активісти неонацистських угруповань «Русский образ», «Русский вердикт» та інші їм подібні.

Прес-секретарем спецоперації (для прикриття) призначено депутата фракції «Единая Россия» в Державній Думі РФ Максима Міщенка.

Сергій ПАРХОМЕНКО, Українська Інформаційна Служба




Теги:Кавказ, фсб, інакомислячі, Спецоперація, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar