реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

В опозиції бракує спеціалістів?

В опозиції не хватає спеців! Такого висновку я дійшов, гортаючи №15 газети «Чернігівщина – «Голос Батьківщини», яку знайшов 4 листопада у себе в поштовій скриньці.

Ну не треба бути фахівцем у видавничій справі, щоб правильно надрукувати газету, якщо ж не має власних кадрів, так треба найняти. Мені, як видавцю з великим стажем та палкому опозиціонеру, дуже за це соромно. Щоб всі розуміли, про що йде мова, привожу фотографію сторінки, де розміщені реквізити газети, та процитую ст.32 Закону України «Про друковані засоби масової інформації»:

У кожному випуску друкованого засобу масової інформації повинні міститися такі вихідні дані:

1) назва видання;

2) засновник (співзасновники);

3) прізвище та ініціали редактора (головного редактора);

4) порядковий номер випуску і дата його виходу в світ;

4-1) прізвище та ініціали особи, відповідальної за випуск відповідного номера видання;

5) індекс видання, розповсюджуваного за передплатою;

6) тираж;

7) ціна або помітка "Безкоштовно";

8) адреси редакції, видавця, друкарні;

9) серія, номер і дата видачі свідоцтва про державну реєстрацію;

10) видавець (співвидавці).

Розповсюдження продукції друкованого засобу масової інформації без вихідних даних забороняється.

Якщо в опозиції не вміють читати закони то про що далі може йти розмова. Чи по якій причині Батьківщина вирішила сховати місце друку газети ?Час чернігівський



Теги:газети, Батьківщина, опозиція, Закон про пресу


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Ваш висновок (заголовок) правильний, - в "Батьківщині" залишилися затяті крикуни-піарщики, а чогось варті люди вже давно перейши до регіоналів.
avatar
3
Отож бо й воно, пане angor, що у ОО багато тушок, але переходять вони не з міркувать покращення життя виборців, а керуючись особистою вигодою, хоча по великому рахунку, яка між нинішньою владою й опозицією різниця? Якщо одні й інші фінансуються олігархами.
avatar
2
Шановні, знавці законодавства, пропоную перевірити на відповідність закону "Про ЗМІ (пресу)" також інші усі наші обласні газети.
Я не знайшов жодної газети щоб дотримувалася чинного закону.
Особливо уміляє коли засновником газети є трудовий колектив... товаристава з обмеженою відповідльністю (рос. - ООО або анг. - ЛТД), власником якого є одна приватна особа.
Тож майте совість, панове, гаспада, таварісчі.
avatar
4
Тож бо і воно! Регіонали, опозиціорнери! Люди вже давно розчарувались в усіх! В кого більше, в кого менше, але при зміні влади в 2015 році маємо забути про спокійне життя ще років за три!!!
avatar
5
Чому ж Ви пане Соломахо захищаєте їх? Чомусь Сіверщина не боїться друкувати всі вихідні дані. А ці тільки кричати мастаки на площі, а як що, то голову в пісок!
avatar
6
Bob Pravdolub, ви неуважно читаєте закон. Де тираж, де адреса видавця?
avatar