реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

В Ічні відкрився новий українсько- естонський завод

Сьогодні компанія "Сідко Україна" в місті Ічня (Чернігівська обл.) офіційно відкрила першу чергу заводу з переробки соняшнику та інших сільськогосподарських культур. Про це повідомляє прес-служба компанії Letofin.

Виробнича потужність заводу становить 80 тонн на добу при роботі в дві зміни. Річна продуктивність - до 25 тис. тонн. На заводі встановлено обладнання компанії Петкус GmbH.

Відзначається, що "Сідко Україна" - спільне підприємство українських і естонських інвесторів зі статутним капіталом 5 млн грн.

"Партнерами заводу є більш 50 фірм з країн Євросоюзу і Японії. Регіони поставок постійно розширюються. Поставка продукції здійснюється автомобільним транспортом і морським шляхом в контейнерах ..", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що для ефективного використання морських перевезень проектується завантажувальний вузол в морські контейнери навалом, який буде запущений до листопада 2016 року.

На першому етапі планується відвантажувати з міста Ічня транзитом через порти морським шляхом до 60 контейнерів на місяць.Дело



Теги:соняшник, нові заводи, Ічня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar