реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

В Чернігівському військовому госпіталі стало тепліше…

Активісти Фонду здорового суспільства відвідали Чернігівський військовий госпіталь. Представники організації подарували хірургічному відділенню сучасні обігрівачі та плазмовий телевізор.

Як повідомив представник Фонду Максим Гаркуша, ця техніка стане в нагоді українським військовим, які зараз проходять лікування в цьому медичному закладі.

- Сподіваємося, що нашим Захисникам Вітчизни буде тепло в холодну пору, - сказав Максим Гаркуша. – Також військовослужбовці матимуть можливість слідкувати за останніми новинами з екрану новенького телевізора. Фонд здорового суспільства – це неприбуткова організація, тому, за можливості, ми й надалі допомагатимемо армійцям необхідними речами.

В свою чергу начальник військового госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко подякував волонтерам за допомогу та, висловив впевненість, що ці речі сприятимуть моральному піднесенню пацієнтів.

- За останній місяць в госпіталі пройшли лікування 321 військовослужбовець, 39 з яких - учасники антитерористичної операції, - повідомив полковник Слєсаренко. - Заклад повністю забезпечений усіма необхідними медикаментами та речами для повноцінної роботи лікарів.

Віктор АНУФРІЄВ
Фото Вадима МИСНИКА



Теги:АТО, волонтери, фонд здорового суспільства, Чернігівський військовий госпіталь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar