реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Уже і хворі бігають з гранатами...

У Чернігові правоохоронці затримали чоловіка, який кинув гранату Ф-1 у міліцейську «Газель».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на СЗГ УМВС у Чернігівській області.

«Черговий наряд роти міліції громадської безпеки особливого призначення затримав чоловіка, який кинув гранату Ф-1 у лобове скло службової міліцейської «Газелі». На щастя, вона не вибухнула», – йдеться у повідомленні.

За інформацією начальника Чернігівського міськвідділу УМВС Антона Шевцова, хуліганив 54-річний чоловік, до якого було викликано лікарів психоневрологічного диспансеру. Під час його поміщення до «швидкої», з кишені пацієнта випала граната «Ф-1». Скориставшись панікою медиків, хворий утік.

На місце пригоди негайно прибув наряд-автопатруль бійців роти міліції громадської безпеки особливого призначення. Помітивши втікача біля одного з будинків, вони наказали йому зупинитися. У відповідь він дістав з кишені гранату Ф-1 та кинув у лобове скло службової «Газелі». Вона також не вибухнула, отож ніхто не постраждав.

При затриманні «гранатометальника» у нього вилучили дві гранати Ф-1. Вони були пофарбовані в зелений колір, але мали напис «учебная».

Громадянина помістили до Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Досудове розслідування триває.



Теги:Чернігівська міліція, психлікарня, граната Ф-1


Читайте також



Коментарі (0)
avatar