реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Услід Алену Делону

У віці 88 років патріарх, красень кіно… помер. Але… Символ його європейського магнетизму залишається з нами.

Його шарм я любила з ніжного віку. Це нормально дівчинці захоплюватися красивим актором, який у фільмах вчив тебе, що таке галантний кавалер поряд із дамою серця. На екрані кінотеатру з'являлися його небесні очі й мені здавалося, що дивовижний погляд належить тільки мені, а не Бріжит Бардо, Клавдії Кардинале, Моніці Вітті, з якими він грав кіноромани. Його блакитні очі з довгими віями, прекрасна статура були п'янким магнітом і модою 60-80 х. За харизму світ вважав його «найкрасивішим актором кіно за всю історію».

Ален Делон часто дякував за усе жінкам. Вони любили – він відповідав взаємністю. Для них, через них і завдяки їм хотів бути найкрасивішим, найсильнішим, найвеличнішим. Шалена мотивація!, про яку актор відверто написав у своїй книзі 2011 року. Хоча в житті було більше пристрасті аніж щастя.
Від 1957 року зіграв у понад 90 стрічках. Французько-швейцарський актор театру і кіно. Кінопродюсер, сценарист, режисер. Легенда!

На підтримку України у війні читав у паризькій студії "Заповіт" Тараса Шевченка. «Те, що відбувається в Україні, мене глибоко засмутило і зворушило, тому я борюся за українців» До слова, представництво Українського інституту в Парижі знаходиться в будівлі, яка колись належала Алену Делону.

З роками леопард молодості перетворився на вовка-одинака. Усамітнився у своїй садибі. Зі 3-х своїх дітей особливо любив дочку Анну, яка донині була світлом його серця. Інколи більше за товариство людей любив собак. Багатьом вухастикам подарував прихисток у французькому маєтку, а старожилів завжди хоронив у родинному парку. Таких могил 45.

Тому нині, 18 серпня 24 року, про смерть Алена Делона медіа Франції повідомили так: "Ален Фаб’єн, Аннушка, Ентоні, а також Лубо (його пес) з величезним сумом повідомляють про смерть свого батька. Він мирно помер у своєму будинку в Душі в оточенні своїх трьох дітей і сім'ї. Його сім'я просить вас поважати їхнє приватне життя в цей надзвичайно болісний момент жалоби"

Аплодую, Маестро! Спочивайте.
З кінофанами різних поколінь переглянемо всі Ваші шедеври.

У свої статечні 88 такий же гарний, як у 28, з яким хочеш випити келих французького вина або піти в кінотеатр.
Летіть до Небес! Я навіть знаю, хто на шляху зірок Вас зустріне першою. Ромі Шнайдер!.. яка любила Вас все життя. Зрештою, не лише вона.

Христина СТЕБЕЛЬСЬКА



Теги:Україна - Франція, кіно, Ален Делон, Христина Стебельська


Читайте також






Коментарі (0)
avatar