реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Урядовці читають шпаргалки Москви -- "Наша Україна"

Заяви деяких урядовців щодо непричетності уряду Януковича у 2007 році до продажу зброї Грузії рівнозначні визнанню того, що уряд взагалі не впливав на ситуацію в Україні. Роблячи такі заяви, високопосадовці або лукавлять, або свідомо підставляють свого патрона. Адже, відповідно до українського законодавства, продаж української зброї закордон просто неможливий без участі уряду. -- зробила таку заява партія Віктора Ющенка "Наша Україна".
"Але замість того, щоб приписати собі чималі успіхи у торгівлі високотехнологічними українськими товарами, нинішні урядовці боязливо усунулися від цієї теми. Більше того, цей успіх української оборонної промисловості та політики Ющенка вони примудрилися назвати «антидержавницькими діями», -- говориться в заяві на офіційному сайті партії.

"Складається враження, що такі непродумані заяви були зроблені ними з переляку – у побоюванні викликати гнів «старшого брата» за партнерство з Грузією. Інакше з якого б це дива і віце-прем’єр Сівкович, і колишній міністр, радник Президента Кузьмук виступили з однаковими – як під «копірку» написаними – заявами, в яких вони публічно визнали, що уряд Януковича здійснював державні злочини: намагався перешкоджати діяльності Глави держави і Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, а також здійсненню зовнішньоторговельних операцій зі стратегічним партнером.
Не інакше, такі заяви урядовців є гарячковим способом виправдатися перед Кремлем. Мовляв, «нє вєлі казніть» – це все не ми робили.

Однак саме однаковість формулювань заяв різних посадовців може свідчити і про те, що текст цих заяв був написаний не в Україні, а вітчизняні урядовці лише озвучили його як слухняні папуги. Метою таких заяв є вкотре поставити під сумнів законність поставок українського озброєння до братньої Грузії та виправдати російську агресію проти цього вільнолюбного народу", -- переконані в "Нашій Україні".

На фото: український танк "Ятаган"




Теги:Грузія, Ющенко, Кузьмук, продаж зброї, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Всі так забрехались, що нікому не хочеться вірити!
avatar