реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Уряд саботує захист інформаційного поля країни»

«Уряд саботує дії Президента, спрямовані на захист інформаційного поля країни» - Панько
«Уряд Юлії Тимошенко повністю ігнорує впровадження адекватної державної політики із захисту інформаційного простору України. Зокрема, суму, яка закладена в бюджеті на розвиток інформаційної політики – а це близько 10 чи трохи більше млн. гривень - не достатньо, аби не лише тримати оборону, але й робити наступальні дії по відношенню до Росії, країни, яка систематично веде проти нас інформаційну війну», - про це заявив Директор Агентства Стратегічних Досліджень Дмитро Панько під час Круглого столу «Безпека інформаційного простору України в контексті президентських виборів», який відбувся 9 грудня в приміщенні Центру національного відродження в рамках Програми експертного обговорення «Національна безпека: український погляд».

«В Україні є лише один політик високо рангу, який відкрито заявляє про необхідінсть активних
дій щодо інформаційного захисту від іноземних, в першу чергу – російських інформаційних агресій. Це – Президент України Віктор Ющенко. Щодо інших, то вони абсолютно не приділяють увагу у своїх виступах чи програмах проблемі інформаційної безпеки».

«Та навіть більше того, всі ці патріоти на словах, а в першу чергу – Тимошенко та її кабінет міністрів, - просто саботують всі ті ініціативи в сфері захисту нашого інформаційного простору, які намагається впроваджувати Президент», - підсумував експерт.

http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/1407




Теги:інформаційна безпека, Ющенко, Тимошенко, Росія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Яскравий приклад -- 1 вые-прем"эр турчинов хотыв закрити газету ВМФ "Флот Украиъни". Ющенко не дав.
avatar