реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Бідний- бідний Парасюк...

Поки що переживаючий замах народний депутат України Володимир Парасюк лікується в елітній київській “Феофанії” від сильного стресу, а розслідування замаху вже веде СБУ, “Обозреватель” зацікавився питанням, звідки у парламентарія автомобіль, який постраждав під час вибуху.

Адже згідно з декларацією про доходи Володимир Парасюк змушений жити в умовах тотальної економії, отримуючи в місяць 6298 гривень 88 копійок.сообщает Корупція

У декларації Парасюка за 2015 рік немає ні автомобілів, ні квартир в Києві. Але це не завадило йому змінити за два роки три машини і проживати на елітному бульварі Лесі Українки в центрі столиці.

При цьому свою декларацію Парасюк подав лише за день до введення кримінальної відповідальності за неправдиве декларування доходів.

Три іномарки
Володимир Парасюк, незважаючи на свою скромну зарплату, любить міняти машини, як рукавички. З моменту обрання до Верховної Ради депутат вже змінив три дорогих автомобілі, кожен вартістю близько одного мільйона гривень.

Постраждала від вибуху гранати Subaru Outback депутата в середній комплектації, згідно прайсу офіційного дилера компанії в Україні, варто 1,1 мільйон гривень. Приблизно таку суму за рік змогли разом заробити в 2015 році родичі Парасюка – батько і мати, зазначені в декларації.

Примітно, що в лютому 2016 року журналісти підловили депутата, який приїхав до Верховної Ради на недешевої Ford Mondeo білого кольору. Ціна на таку машину стартує від 809 тисяч гривень, а за максимальну комплектацію потрібно викласти понад 950 тисяч гривень.

А ще влітку минулого року Володимир Парасюк їздив на Skoda Superb. В автосалоні ця машина коштує від 736 тисяч гривень до 1,3 мільйона.

Але за дивним збігом обставин жодна з цих машин не потрапила в декларацію депутата.

Елітна квартира
Вибух гранати, в результаті якого Парасюк отримав “сильний стрес”, стався у дворі будинку за адресою бульвар Лесі Українки, 9 В. За словами колеги народного депутата Ігоря Луценка, саме в цьому будинку і проживає народний обранець. Сам будинок розташований в елітному районі на Печерську в центрі столиці.

У своїй декларації Володимир Парасюк не вказав інформацію про володіння будь-якої нерухомістю в принципі. Чи не вказані дані про володіння квартири в багатоповерхівці і членами сім’ї. У батька і матері народного депутата – лише житловий будинок на 100 квадратів і земельну ділянку на 0,6 гектарів.

Для довідки, ціна 2-кімнатної квартири в цьому районі в будинку аналогічної споруди близько 85 тисяч доларів, а 3-кімнатної – близько 130 тисяч доларів. Орендувати ж трикімнатну квартиру в тому ж будинку, де проживає народний депутат, пропонують за 15 тисяч гривень на місяць.

Можливо, саме на оренді квартири і вирішив зупинитися Володимир Парасюк. І як ніколи до речі прийшлася скандальна компенсація для нардепів за оренду квартир, яка, за словами журналіста і блогера Дениса Казанського, становить 10 тисяч гривень на місяць.

У списку отриманих таку компенсацію за грудень минулого року виявився і Володимир Парасюк, де разом з ним присутні закарпатський олігарх Михайло Ланьо, брати Добкіни, Олександр Вілкул, а також ще 172 народних депутати, які, судячи з усього, не можуть дозволити собі зняти квартиру в Києві.

Нагадаємо, як раніше повідомляли, Парасюк в результаті події не постраждав, при цьому осколками пошкоджено припарковані навколо автомобілі. У поліції також прокоментували факт замаху.
У свою чергу голова Верховної Ради Володимир Гройсман зажадав, щоб правоохоронні органи забезпечили Парасюка охороною. Також спікер розповів про звіт СБУ, в якому згадується статистика замахів на життя українських депутатів.ЛайфІнвест



Теги:Коломойський, мільйонери, олігархи, декларації, Замах, Парасюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar