реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

УНП просить прокурора порушити справу проти Партії регіонів

Дніпропетровська обласна організація Української народної партії звернулася до прокурора області Михайла КОСЮТИ із заявою, у якій вимагає порушити кримінальну справу за фактом ведення активістами Партії регіонів незаконної політичної агітації у школах в районному центрі Солоне 1 вересня.
Про це УНІАН повідомив голова Дніпропетровської обласної організації УНП Анатолій СОКОРИНСЬКИЙ.
За його словами, 1 вересня поточного року члени місцевої організації Партії регіонів з’явилися на шкільні лінійки з партійними прапорами та іншою партійною символікою.
«Таким чином члени Партії регіонів перетворили шкільну лінійку на політичну акцію, що є кричущим порушенням ст. 4 закону України «Про об’єднання громадян», - наголосив А. СОКОРИНСЬКИЙ.

УНІАН








Коментарі (3)
avatar
1
А що саме порушено! Діяльніть політичної партії .... в державних закладах освіти. Так я думаю, що на базі школи не створено жодного політичного осередку.
avatar
2
А що діяльність партій полягає тільки у створенні своїх осередків?
Цікава позиція !
А для тих хто родом з СРСР навіть зрозуміла і логічна.
avatar
3
Коли розпався СРСР мені виповнилось лише 9 років. ТОму вам краще знати логіку радянських людей та їх свідомість, адже її викоренити не можливо.
Щодо діяльності партій - користуюсь лише законом, жодних припущень.
І як приклад наведу один факт - наліпки "купуй українське" можна до сих пір побачити на стовбах, парканах, будівлях, у під'їздах і тд..
Як українець - я підтримую це гасло, але як мешканець міста в мене викликає обурення методи його розповюдження. Може рекламу дати в газети??! А, це ж дорого. А комунальники самі (а головне безкоштовно) приберуть цей бруд.
І питання - це теж діяльність партії.
avatar