реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ультиматум Порошенка Онуфрію

А всі помітили ультиматум Президента главі УПЦ Московського патріархату Онуфрію (Березовському) на параді?
Адже глава держави сказав главі церквоної резидентури: "Нехай сьогодні нас почують і в Константинополі, і в Москві, і у Ватикані: ми маємо твердий намір розрубати останній вузол, яким імперія відчайдушно намагається прив'язати нас до себе. Ми сповнені рішучості покласти край неканонічному перебуванню вагомої частини нашої православної спільноти у залежності від російської Церкви".

Глава держави при цьому наголосив, що вказана Церква «освячує гібридну війну Путіна проти України, день і ніч молиться і за російську владу, і за російську армію»

А Онуфрій стояв між іудейським равином і греко-католицьким архієпископом і, певно, розумів, що це - пряма мова ультиматуму: вибирай Березовський! Чи ти з Березовськими - зрадниками ( як кількоденний командуючий ВМС України, що переметнувся на сторону Росії), чи з українцями!

А коли ще й українська авіція полетіла над Хрещатиком так гарно оператори показали, як в українського Патріарха Філарета очі по-дитячому блищать від захоплення, а в московського ставленика Онуфрія розкритий рот видавав отетеріння.

До речі, згадка Ватикану Президентом України також не випадкова, ох, не випадкова і Папа Франциск це знає, бо вже звав до себе свого ставленика з України питать: чи ж не побіжать уніати до єдиної православної церкви?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:митрополит Онуфрій, УПЦ МП, порошенко, парад 24 серпня


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Мечта идиота на пустом месте Политика государства отделена от религии, это и ребёнок знает.А ПОП решил и здесь пропиариться. Петушок комнатный не долго осталось своим кукураканьем засирать людям головы. Придёт Юля вставит перо в одно место и полетишь на кич. Будешь там петь по утрам на нарах. biggrin biggrin biggrin
avatar