реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ультиматум Чернігівській ОДА: ніяких пєтрових - проскуріних!

В соціальних мережах поширене звернення з приводу сьогоднішніх виборів голови Громадської ради при Чернігівській обласній адміністрації. Як відомо, номенклатура, комуністи та вмовлені ними готуються протягти на посаду голови Наталію Проскуріну.

"Ми, учасники Революції гідності, - говориться у зверненні, - звертаємося до Вас (членів ГР - ред.) з вимогою не допустити реваншу тих, хто вірою і правдою обслуговували режим Януковича.
Ми вимагаємо від Вас виключити із складу ради членів штабу, який був створений на протидію Штабу національного спротиву.

Нагадуємо Вам, що згідно постанови від 26 листопада 2014 р. №688 громадські ради припинили свої повноваження на виконання Закону України «Про очищення влади».

Відповідно до цього Закону нагадуємо Вам , що особи, які здійснювали заходи, спрямовані на узурпацію влади Януковичем підлягають люстрації. В склад штабу «стабілізації» крім чиновників та депутатів, увійшли всі 15 членів Президії тодішньої Громадської ради, голова Проскурина та заступник Петрова".

Таким чином, до ганьби членства в раді комуністів може додатися і ганьба обрання старих регіоналів. Ця ганьба буде на керівництві обласної державної адміністрації, адже рада створена при ОДА.

Як голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка та член громадської ради, я також підписуюся під цим зверненням.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:очищення влади, режим януковича, Чернігівська ОДА, революція Гідності, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar