реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Укрпошта" = армія?

Я не здивуюся, якщо гендиректору "Укрпошти" скоро присвоять звання генерала поштової служби, і ось чому.
Після того, як "Укрпошту" очолив пан Смілянський, ця контора взялася торгувати газом і замахнулася на створення власного банку. Водночас, правда, стали кудись пропадати поштові відділення, особливо по селам, і навіть поштові кіоски в містах.

Не захололи й простори Фейсбуку після обуреного допису Mihail Shnayder до новообраного президента щодо фантастичної зарплати пана Смілянського:

""Дивовижна українська арифметика. У 2018 році "Укрпошта" збільшила чистий збиток в 2,6 рази — до 535 мільйонів гривень. А тепер увага. Незважаючи на такі катастрофічні показники, зарплата генерального директора компанії Ігоря Юхимовича Смілянського, зросла до 748 тисяч гривень в місяць. Справжня фантастика. Підприємство терпить величезні збитки і знаходиться на порозі банкрутства, листоноші отримують жалюгідні копійки,
а зарплата у керівника зростає в геометричній прогресії. Такі чудеса можливі тільки у нас. Просто фантасмагорія в чистому вигляді. І я щиро сподіваюся, що наш новий президент, припинить цей цирк"

І ось реакція президента: Смілянського включили у наглядову раду Укроборонпрому!

Навіщо? Ні-ні, не навіть не згадуйте Свинарчука і не здумайте думати, що в Оборонпромі терміново знадобилося ще щось вкрасти чи розвалити!

Це - секретний план перемоги над Кремлем у гібридній війні! Укрпошта мілітаризується ударними темпами, а Смілянський простежить за тим, щоб наша оборонка виконала і перевиконала план із виробництва спецтехніки для цієї замаскованої армії.

Скоро кожна поштарка отримає броньованого велосипеда і спец-сумку, в якій можна перевозити заряди пластичної вибухівки у вигляді конвертів з урядовим штемпелем і назвою "Лист щастя від КМУ". І в один чудовий день всі внутрішні вороги, 5-та колона і розхитувачі піаніно отримають ці конверти, відкриють і - БАБАХ! ПЕРЕМОГА!!!!

Сергій МОША



Теги:Укроборонпром, єврейське лобі, Смілянський, Укрпошта, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Главное - не останавливайтесь!
avatar