реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Україну накрила буря...

В неділю, 26 листопада південь України накрила сильна негода, яка призвела до обмеженого або повного перекриття руху по ряду трас. В Укренерго повідомили, що через те, що негода продовжує вирувати, знеструмлено значну кількість споживачів в Одеській та Миколаївській областях.

В Одесі у зв’язку із складними погодними умовами тимчасово призупинили й роботу районних котелень. Ряд доріг в Одеській і Миколаївській областях закриті. Для розблокування доводиться використовувати БТРи. Як при цьому хлопцям на передовій?!

У Криму частина помешкань без електрики, а окопи та інші кацапські неподобства у Євпаторії змило морем. Кажуть, що такого шторму на морі не було років 100.

Головне управління розвідки міністерства оборони повідомило, що атаку безпілотників на Москву та ряд областей Росії організували саме українські розвідники. Не працювали кілька годин московські аеропорти, у Тулі частина міста без електрики. У Челябінську - вибух і пожежа на танковому заводі.

І в той же час депутатка із партії Зеленського "Слуга народу" Безугла виступила із закликом відправити воєнне керівнитво у відставку, бо Головнокмандуючий генерал Залужний не надав їй план на 2024 рік. Хто ж їй здуру такі плани надасть, якщо вони завтра будуть на столі у кацапського керівництва?!

Василь АВДІЙ




Теги:ьуря, Гур, Одеса, негода, Безугла, Залужний, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar