реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Перший бій в окупованому Криму

Вперше за час російської окупації Криму відбувся бій на його території. Українські розвідники на мисі Тарханкут знищили чотири військові катери та біля 30 окупантів. Підрозділи української розвідки здійснили висадку на півострові в межах спецоперації, яка проводилася спільно з ВМС. Після виконання завдання українці повернулися без втрат. У росіян - паніка, бо в Криму їх так явно ще не діставали.

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов обіцяє, що окремими ударами по Криму все не закінчиться: буде наземна операція і "повернення наших територій".

За його словами, важливість операції ГУР за підтримки Військово-морських сил ЗСУ в Криму полягає в тому, щоб люди там повірили, що перемога та їхнє звільнення не за горами.

Начальник ГУР запевнив, що повернення людей у Криму до нормального життя триває, і про них ніхто не забув."І ніхто не збирається їх просто так там залишати. І коли проводяться, скажімо так, певні удари по території Криму, цим все не закінчиться. Буде наземна операція, буде повернення наших територій. Скоро всі дочекаються повернення додому".

Колаж із сайту "Час Дій"



Теги:російсько - українська війна, Гур, Кирило Буданов, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar