реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Український мультфільм переміг в Америці. Як би його побачити в Україні?

Нещодавно в м. Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, відбувся Універсальний багатокультурний фестиваль кіно – міжнародний фестиваль, в рамках якого, за сприяння Генерального консульства України в Сан-Франциско, Національна телекомпанія України презентувала український кінематографічний продукт з метою популяризації національної культури, традицій та історії нашої держави, повідомляє Медіа-портал VIDIA з посиланням на прес-службу Посольства України у США.

Багаточисельній глядацькій аудиторії в рамках фестивалю українською стороною було запропоновано дві програми Національної телекомпанії України: документальний фільм „Незалежність. 7300 днів” та цикл коротких мультфільмів „Народна мудрість”.

Один з призів за найкращий мультиплікаційний короткометражний фільм Універсального багатокультурного фестивалю кіно було вручено консулу Генерального консульства України в Сан-Франциско за українську програму – „Народна мудрість”, яка представляє різноманітність та різнобарв’я українського колориту в прислів’ях та приказках.

Проте, на жаль, на т.зв. українських телеканалах неможливо побачити українські мультфільми. Їх наче корова язиком злизала. натомість ідуть дебільнуваті "Сімпсони" та їм подібні монстровидні утворення. Може, це через те, що всіма українськими телеканалами володіють неукраїнці?



Теги:інформаційний простір, телебачення, Україна - США, мультфільми


Читайте також



Коментарі (0)
avatar