реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Український футболіст став ще на крок ближчим до трансферу в Англію

Зірка донецького «Шахтаря» Михайло Мудрик може вже цієї зими перебратися до лондонського «Арсеналу».

Лондонські «Каноніри» вже давно цікавляться 21-річним півзахисником «Гірників», але саме в останні місяці інтерес «Арсеналу» став найбільш предметним після того, як Мудрик провів яскравий груповий етап в Лізі чемпіонів і підтвердив свої якості на високому рівні. Тепер в англійському клубі готові перейти до рішучих дій, і в тому, що Мудрик вже цієї зими може стати новачком «Арсеналу», стали більш впевнені в експерти бетинг-сфери.

Зокрема, котирування щодо майбутнього Мудрика змінили на користь переходу в лондонський клуб і аналітики відомої компанії Сапфирбет, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на футбол та провідні європейські чемпіонати. Якщо проаналізувати зміни коефіцієнтів на те, що Мудрик вже цього трансферного вікна перейде до «Арсеналу», то можна зробити висновок, що шанси на такий розвиток подій за два тижні збільшилися з 15% вірогідності до 38%. І це дуже красномовні показники, які свідчать про реальний інтерес «Канонірів» до українського футболіста.

На котирування також міг вплинути той факт, що Мудрик під час останнього вояжу в Дубаї знаходився поруч з тренувальним табором «Арсеналу». І цілком міг попередньо домовитися з кимось із англійського клубу про майбутній перехід.

Варто нагадати, що за «Канонірів» вже грає один українець – це універсальний півзахисник Олександр Зінченко, який перебрався в Лондон з «Манчестер Сіті» минулого літа. Разом із Зінченком «Арсенал» поки що є лідером турнірної таблиці Прем’єр-ліги, і другим претендентом на титул, якщо відштовхуватися від тих котирувань, які пропонують на підсумки сезону в АПЛ кращі букмекерські контори України. Судячи з їх коефіцієнтів, шанси «Канонірів» на золоті медалі наразі становлять більш ніж 35% вірогідності. І вище цей показник лише у однієї команди – вже згадуваного раніше «Манчестер Сіті», який все ще вважають головним фаворитом кампанії з 64% шансів на загальний успіх.

Наразі «Арсенал» має 37 очок у своєму активі після 14-ти зіграних матчів, і випереджає «Ман Сіті» на 5 балів, а «Ньюкасл», який займає третє місце – на 7 пунктів, при тому, що «Каноніри» ще й провели на одну гру менше, ніж команда з «бронзової» сходинки.






Коментарі (0)
avatar