реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Українська журналістика імені Валері Бемерікі

На фото – Валері Бемерікі. Журналістка, засуджена до довічного ув’язнення за ПРОПАГАНДУ. «Диктор зла» - таке прізвисько вона отримала за свій брехливий рот. Думка про неї виникає щоразу, як тільки перед очима мелькає так само брехливий писок нашої скабєєвої – Наташі Мосейчучки.

«Ми просто діяли під тиском наших роботодавців», - виправдовувалася Бемерікі на суді, після того як увесь світ побачив жахливі наслідки її пропагандистської діяльності – майже мільйон убитих під час геноциду в Руанді. Цих смертей могло б не бути, аби не діяльність Бемерікі та її колег, які відверто брехали, розпалювали ненависть, стравлюючи ще вчора дружніх громадян між собою.

Ми розуміємо, що Мосейчучка теж діє під тиском свого роботодавця. Чи, швидше, під тиском його грошей. Впевнена - згодом ми так само побачимо її театральне стояння на колінах, коли вона вимолюватиме пробачення в народу, якому вже стільки часу бреше. «Я робила дурниці. Визнаю, що згрішила», - говоритиме вона словами тієї ж Валері Бемеріке. І буде плакати, заломлювати руки. А хустинку їй подаватиме сусід по лаві підсудних - кум Скрипін, ну і вся ця братва гордонів-бігусів та іншої шушари типу «УПячки», які за гроші готові нищити власну країну.

«Одним жмуром больше, одним меньше – какая разница» - це слова Олеся Бузини про Миколу Міхновського – одного з ідеологів української самостійності початку ХХ століття. Історики стверджують, що Міхновського вбили більшовики, але інсценували вбивство як самогубство. Звичний для них спосіб розправи з українцями. Наприклад, так само вони зробили з Івасюком.

А тепер почитайте, з яким садистським смакуванням Бузина описує сцену смерті Міхновського: «Самоликвидировавшийся мислитель, висельник-неудачник … повис на яблоне, позвонок хрустнул, язык вывалился изо рта…» Ось вам ставлення до чужої загибелі… А ось як Бузина називає українців: «ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ МАТЕРИАЛ («БИОМАССА»), из котрого сто лет назад принялись лепить новую нацию».

Я не знаю, хто стоїть за вбивством самого Бузини, але з аналізу його текстів точно розумію, що ця людина працювала на Кремль. Втілювала ідеологію руского міра в Україні. Виконувала завдання, вкидаючи кремлівські тези в голови українців. А як Росія любить сама вбивати своїх агентів, щоб потім колотити суспільство, – ми з вами прекрасно знаємо.

Минулого тижня Мосейчучка назвала розкриття вбивства Бузини СПРАВОЮ ЧЕСТІ і запросила до своєї брехливої програми його маму. Тобто, щоб ви розуміли, справою честі названо не розслідування обставин загибелі воїна Журавля, який захищав Україну, і, на жаль, не його мама розказувала в студії, якого хорошого сина виховала. Усе це робила мама Бузини, людини - яка все своє життя нищила Україну на догоду Кремлю… Просто нагадаю, що все це ми з вами спостерігали на УКРАЇНСЬКОМУ телеканалі. Очевидно, що Мосейчучка теж вважає українців біомасою і чєловєчєскім матєріалом, раз втюхує їм таку хрінь.

Не зупиняйся, Наталю, давай уже в студію маму Захарченка чи Мотороли. Хай вони розказують українцям, яких гарних синів виховали…. Ти ж хочеш, Наталю! Тебе просто ще суспільна думка зупиняє. Українці ще не готові дивитися на мам терористів. Але ти їх активно до цього готуєш. Ти і твій дружок Гордон, який випустив терориста Гіркіна в ефір, де назвав його ЧЕСНИМ ворогом.

❗Ви помітили, як за останні два роки журналісти змінили суспільне сприйняття основних концептів: ТЕРОРИСТ тепер став утіленням концепту ЧЕСНІСТЬ, а кремлівський агент – концепту ЧЕСТЬ.
У студії Мосейчучки Гордон теж підгавкував, розказував, що хоч Бузина і антиукраїнський, все одно його треба поважати. Єта же просто другоє мнєніє.

Це і є вікно Овертона в дії. Від патріотичних наративів ми поступово дійдемо до того, що нас точно змусять співчувати матерям терористів. І ми скоро почуємо історію про те, як маленький Моторолка «ганял по кришам галубєй» і нє всьо так адназначна. Зараз ми вже на пів шляху до цього.

Вчора вся студія, яку зібрала Наташа-скабєєва, гавчала й нявчала, доводячи українцям, який поганий Порошенко, намагаючись прив’язати його до Медведчука. І довести, що три тисячі звільнених полонених – це просто піар. Не дякувати, а плюватися! Уся, АБСОЛЮТНО УСЯ програма побудована на тому, щоб обливати брудом ОДНУ людину. Уявляєте, які гроші готові платити за це?!

А тепер згадайте, що все це відбувалося на каналі, який належить в тому числі й Медведчуку. Не смішно? Тобто МОСЕЙЧУЧКА, ЯКА ПРАЦЮЄ НА МЕДВЕДЧУКА , ЗВИНУВАЧУЄ ПОРОШЕНКА В СПІВПРАЦІ З МЕДВЕДЧУКОМ! При цьому поступово вкладаючи в голови українців усю медведчуківсько-путінську пропаганду.

Вершина ницості! Дно журналістської продажності й деградації.
А тепер замислимося: що ми маємо за останні два роки?

Так, це два роки БОРОТЬБИ. Так само, як і попередні п’ять. Але є один нюанс. Попередні 5 років були роками БОРОТЬБИ З РОСІЙСЬКОЮ АГРЕСІЄЮ. А останні два – це БОРОТЬБА З УКРАЇНСЬКОЮ ІДЕНТИЧНІСТЮ. Руками таких мосейчучок-скрипіних-бігусів-гордонів та іншої шушари, яка на догоду олігархам ладна нищити власну країну, співати оди терористам і зомбувати народ, аби остаточно перетворювати його на сіру масу.

Але всім цих особам варто пам’ятати сумну долю Валері Бемерікі. Яка теж думала, що нічого поганого не робить. Просто відпрацьовує гроші місцевого олігарха, не переймаючись, що нищить при цьому власну країну. І вже точно, не думаючи, що колись за це доведеться відповідати перед законом.

Мабуть, важко усвідомлювати наслідки своїх дій, коли грошові суми заважають критично мислити. Але як демонструє приклад "диктора зла" Валері Бемерікі, - навички критичного мислення чудово відновлюються в камері довічного ув’язнення.

Ольга КИРИЛЮК



Теги:гібридна війна, українська журналістика, Україна - Африка, Скрипін, Наталія Мосейчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar