реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Українців на роботу в Росії не братимуть?

Шириться коло внутрішніх ворогів росіян, ростуть списки неблагонадійних. Якщо ще кілька років тому на службу в ФСБ і відповідно, що важливіше, і в інші органи чекістської влади Росії перестали брати етнічних українців, громадян Росії, то тепер, щоб закрутити усі гайки, туди перестали брати всіх хто має родичів в Україні, навіть якщо ці родичі етнічні росіяни.

«Влада панічно боїться співчуваючих опозиції, у той час як в самих органах залишилися люди, які сліпо виконують накази і не проявляють жодної ініціативи», - говорить адвокат Трепашкін («колишній» полковник ФСБ).

Він стверджує, що ще в 1990-і роки такого жорсткого відбору в ФСБ через політичні переконання не було. У поодиноких випадках викритим у будь-яких відвертих політичних пристрастях кандидатам на службу або вже чинним офіцерам пропонували вибір: порвати з політичним минулим або стати чекістом.

«Поступово гайки стали закручувати. Я знаю людину з офіцерів спецназу, якому відмовили в прийомі в ФСБ тільки по одному мотиву: його дідусь живе у «ворожій» Україні », - розповів Трепашкін.

Джерело: UAINFO



Теги:фсб, Україна - Росія, етнічне походження


Читайте також



Коментарі (0)
avatar