реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Україна - не для українців?

Україну готують зачистити від українців та під соусом необхідності денаціоналізувати?!

Важливу тему демографічних втрат і наслідків війни зачепила журналіст Валентина Самченко. Дякую, що взяла мій коментар як військовослужбовця для балансу думок.Детальніше в статті: https://www.ukrinform.ua/.../3671923-demograficna-kriza...

Дещо хочу конкретизувати і розширити свій коментар, враховуючи маститих демографів, економістів, які вільно і цинічно говорять про перспективи зміни етнічного складу України як норми.

Насправді це тривожний дзвіночок, це вкидання тези, про необхідність залучати в нашу країну мільйони мігрантів з Африки і Азії замість вимушено емігрувавших українців, які рятуються від наслідків війни і геноциду. Демографи і економісти говорять речі про сплановану з ліберальної точки зору політику як в ЄС мультикультуралізму, який зазнав провалу, політики асиміляції чужинців і їхньої адаптації. Мовляв це нормально. Так тільки циніки можуть говорити, байдужі до національних інтересів України. Така політика суперечить нашим мріям і прагненням про щасливу, заможну Україну - в першу чергу дім для українців, де ми можемо себе реалізувати як нація, як господарі нашої прадідівської землі.

Один із них на прізвище Гладун (співпадіння?!) заперечує цифри катастрофічних втрат від Голодомору 1932-1933 років, занижуючи чисельність менше 4 млн, тоді як мінімально від 8 до 10 млн загиблих. Ці діячі говорять про залучення мігрантів-чужинців як про норму, замість давати в суспільство правильні кличі і формувати думку, що за наших людей потрібно боротися, за їхнє повернення, створення відповідних умов для життя.

Моя позиція як українця однозначна, Україні вигідно зберегти наших громадян, наших дітей і жінок в Україні, заради майбутнього, для цього потрібно буде боротися за оновлення держави, економіки, ліквідації корупції, всебічної підтримки сімей і родин військових ЗСУ, вимушених переселенців. Тут потрібні державні програми щодо житла, кредитування, лікування і тд. Ми кожному маємо знайти його місце. Разом з тим розуміючи, що повернуться не всі.

А про залучення мільйонів мігрантів з інших континентів в Україну можуть говорити або байдужі до наших національних інтересів люди, або приховані вороги, які прагнуть розчинення українців і перетворення нашої країни на новий Вавілон.

Ми боремося зараз з московськими ворогами, жертвуємо за країну для наших дітей, а не за територію для чужинців-зайд. Ось ключовий момент!

Врешті я згоден з висновком автора статті, що «тільки комплексне вирішення демографічних проблем додасть українцям шансів залишатися чисельною нацією переможців».

Володимир БАРЦЬОСЬ



Теги:Володимир Барцьось, демографічна криза, мігранти


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Стаття Самченко ні про що — випускання пари. Пропоную іншу: https://siver.com.ua/forum/64-1546-1
avatar
0
2
У заголовку допису Барцьося можна без вагань прибрати знак запитання.
avatar