реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Україна на рубежі царства мороку

Переважна більшість населення Російської Федерації уражена тими ж політико-психічними хворобами, що і її ватажки – це імперська мегаломанія, колективний садизм, манія геополітичного переслідування, цивілізаційний аутизм, історична некрофілія, злоякісний нарцисизм та багато інших ще не ідентифікованих болячок, які так рясно та яскраво представлені на російському телебаченні. Вони усі потребують невідкладного й серйозного лікування, суть якого у якнайшвидшій "перебудові" своєї цілковито пострадянської країни, яка зухвало й безпідставно призначила себе наступницею відмерлих держав далекого минулого.

…Російська Федерація демонструє решті світу вражаючий примітивізм думки й безрозсудність вчинку. Нині, наприклад, важко уявити, щоб притомний німецький політик оголосив падіння Третього рейху "найбільшою катастрофою" минулого століття. Хоча зовсім не важко уявити його на службі в якійсь російській нафтогазовій корпорації.

…Політично хворий Кремль і справді є вбивцею – вбивцею гуманності, розуму, здорового глузду. На щастя, Україна зберігає ці базові якості у своїй політиці та своїй культурі, постаючи "рубіжною землею", одразу за якою розпочинається московське "царство мороку"

Володимир ГОРБУЛІН



Теги:гібридна війна, Володимир Горбулін, Україна - Росія, Третій рейх


Читайте також



Коментарі (0)
avatar