реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Ударівці" покинули сесію

Сьогодні мала продовжитись 34 сесія Ніжинської міської ради, яка почалася в п’ятницю, 9 листопада. Її намагався відкрити та провести ніжинський міський голова Михайло Приходько. Тоді, 9 листопада, після перерви, міський голова виїхав до Чернігова на читання вироку.

Того дня Михайла Приходька Новозаводський районний суд Чернігова засудив до шести років позбавлення волі, конфіскації майна та позбавив його права обіймати керівні посади.

Засідання сесії не переривалося. Головував секретар міської ради Олег Кірсанов. Депутати розглянули частину питань, що стосувалися бюджету міста і вирішили перенести частину сесії на вівторок, 13 листопада.

З самого початку сесійного засідання депутати запропонували обговорити події останніх днів, а саме вирок міському голові М. Приходьку, який був зачитаний судом.
Було озвучено, що цю ситуацію можна вважати як надзвичайну, не менш надзвичайну, коли також на сесії було оголошено про підготовку вбивства М. Приходька.

Обговорення ситуації швидко переросло у сварку, депутати все менш соромились у мовних виразах та емоціях. До загальнодепутатського крику почали долучатись глядачі з числа прихильників міського голови. Останні навіть не реагували на усні зауваження, хоча мова жестів дещо мала вплив.

Міському голові запропонували на час подання апеляції, піти у відпустку, відстояти свою честь в апеляційному суді і героєм повернутися на роботу. М. Приходько сказав, що візьме це до уваги і поміркує.

Фракція партії «Удар» заявила, що не збирається приймати участь у сесії, яку веде засуджена людина. Що міський голова мав би знайти в собі мужність і піти у відпустку. На кожному засіданні сесії відбувається якийсь фарс: то вбивають міського голову, то поливають з відра, і фракція «Удар» відмовляється приймати в цьому участь.

Далі «ударівці» у повному складі покинули сесійну залу. За ними вийшли майже всі депутати.

За інформацією «Уездные новости»



Теги:приходько, Ніжин, удар, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar