реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Удар по росіянах і їх падуча істерика

Московитські акаунти зучора, з пізнього вечора верещать та б'ються в падучій істериці: "Вечером по гражданской переправе в Херсоне, нанесли удар американскими 12 ракетами HIMARS. Трое гражданских погибли, 10 тяжёло раненных, 12 машин разбито" (орфографія та синтаксис згідно оригіналу).

У цих реченнях "всьо прєкрасно":

По "гражданской" переправе - ага, це о 23 годині ночі (саме тоді був обстріл), коли діє сувора комендантська, введена окупантами, тобто злодії-московити під покровом ночі переправляли, звичайно ж, не "гражданскіх", а свою біомасу, свою зброю та боєприпаси, жратву для своєї орди тощо. Живий щит, знаємо.

І американських - цей "нюанас" не просто так підкреслюють московити, - вони ніяк не можуть осягнути, примиритися з поразками саме від українців, які за їхньою нацистсько-імперською ідеологією "руского міра" є "нізшей расой", ні на що не здатною.

Ну а кого вони записали у ті "троє погібших" як "гражданскіх" та 10 "ранєнєних", то ми можемо точно сказати - це вони взяли або із довідника "стеля", або ті "нещасні" з числа колаборантів - ну туди їм і дорога.

А щодо "12-и машин" - це добре, але треба казати правду - саме військової техніки, тоді все стане на місця на осі брехня-правда. Та й не 12, напевне, а разів так в 5-6 більше, бо я давно вже вирахував коефіцієнт брехні московитських окупантів - саме десь у 5-6 разів у них більше щодо своїх "перемог" і у стільки ж - 5-6 разів, але менше, щодо перемог українського визвольного війська. Тобто діапазон брехні складає в середньому в 25-35 разів.

Правда переможе брехню, добро переможе зло - перемога буде за нами!
Слава Україні!

Віктор СКОРИК



Теги:Херсон, російська пропаганда, російсько - українська війна, звільнення України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar