реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Удар по місту "Щедрика"

Покровськ — нова кривава рана на тілі України. Місто, де народився легендарний "Щедрик", і де російські окупанти вбили його автора, Миколу Леонтовича. А вчора їхні нащадки відібрали життя, як мінімум, у семи людей. Ще понад 60 містян було поранено. Жодних військових об'єктів в місці ураження не було: лише готель, декілька магазинів і ресторанів, і житлові будинки.

Найцинічніше, що ударів було два: спочатку загарбники обстріляли ракетами центр міста, а потім, через декількадесят хвилин — рятівників і поліцейських, які намагалися допомогти постраждалим.

Покровськ — це той самий Донбас, «захистом населення» якого агресори виправдовують свою агресію. Та насправді їхня задача — нищити все українське і вбивати українців, незалежно від регіону, мови та віросповідання. І вони вбивають та нищать — там, де здатні дотягнутися.

Не втомлюся повторювати: нам у цій війні протистоїть абсолютне, кристалізоване зло. З абсолютним злом не можна домовитись, з ним неможливі будь-які компроміси. Зло потрібно тільки знищити. Раз і назавжди.
Мої співчуття всім родинам, які постраждали.

Ольга БОГОМОЛЕЦЬ



Теги:Ольга Богомолець, покровськ, щедрик, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar