реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Удар по Інституту зв'язку у Полтаві

Вчора ворог підступно, бо саме в час початку навчання, вдарив двома балістичними ракетами по Інститту зв'язку міністерства оборони у Полтаві. Загинули щонайменше 50 курсантів, біля 210 поранені.

Звісно, ворог - Росія, але доки триватиме оця совєтчина, коли збирають на "построєнія" солдат, коли чекають генерала, який дивним чином до моменту удару не приїджжає, коли ігнорують попередження про удари в навчальному центрі? Зрештою, доки ніхто не відповів за збір біля 200 спеціалістів у чернігівському театрі 19 серпня минулого року, куди й прилетіла кацапська ракета - трагедії триватимуть.

Висловлюємо співчуття, але самого співчуття мало.

Юрій Бутусов: " Жоден керівник не був покараний за удари по казармах у Яворові, Миколаіві, УЦ Десна, де були масові жертви. Тому не дивно, що масові зібрання продовжуються. Відповідальності ніякої нема, аналізу нема, і помилки, з яких влада не робить уроки, продовжуються і жертви множаться".

Він далі: "Про масове зібрання у Полтаві дізналась ворожа агентура, і у мережу одразу хтось виклав відео результатів удару з землі. Ця людина, ймовірно, працює на ворога та контролює результати.
Поки за нехтування заходам безпеки якийсь керівник показово не отримає покарання - втрату звання та реальний тюремний термін за службову халатність з важкими наслідками, сподіватись, що такі трагедії не повторяться, не доводиться".

Тим часом росіяни захопили село Пречистівку біля Вугледара і продовжують наступ. То питається - для чого треба було знімати Залужного і більше 20 генералів, для чого Зеленський особисто відправив у відставку начальника Генерального штабу Муженка?

...Коли пишу ці рядки - триває гудіння дрона над головою і Україна переживає чернову рашистську ракетну атаку. За адміністрації Зеленського уже не розкажуть про вичерпання ракет, про перемогу за 2-3 тижні? А-а, нам підкинуть оновлення Кабінету міністрів - веееелике діло, коли міняють обридле шило на маловідоме мило! Або розкажуть про планування вбивства Гордона, який нахрін кому потрібен, крім офісу Президента...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Юрій Бутусов, Василь Чеепурний, широка війна, Полтава, ракетна атака


Читайте також






Коментарі (0)
avatar