реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«УДАР» підтримує молодь

У квітні Коропська школа мистецтв отримала матеріальну допомогу у вигляді меблів від депутата обласної ради від партії «УДАР Віталія Кличка» Дмитра Смоляка.

Коропська музична школа, а нині Школа мистецтв існує вже 45 років. Кожного року вона випускає у світ десятки талановитих й обдарованих дівчат та хлопців. Школа займає 2-ге місце в області за охопленням мистецькою освітою населення (близько 10 %), цього року в школі навчається 238 учнів з усього Коропського району, враховуючи той факт, що загальноосвітня Коропська школа налічує 550 учнів.

Рішення направити кошти було прийнято після розмови депутата з директором Школи мистецтв – Миколою Отрошем. «Вже близько 40 років шкільний інвентар не оновлювався. 6 років тому купили баян..Робимо ремонти за кошт батьків, меблі розвалюються, тож від пропозиції не відмовилися і матеріальну допомогу вирішили витратити на найнеобхідніше на сьогодні – на меблі. Адже школа зветься Школа естетичного виховання, вона виховує красу людських душ, тому повинна відповідати назві й вимогам», - зазначив директор.

На зустрічі був присутній й депутат Коропської районної ради від партії «УДАР Віталія Кличка» Володимир Куніцин, який переймається проблемами свого рідного району і знає як ніхто інший всі болючі місця регіону. Депутат зазначив, що нині відбувається повний колапс у житті сільського населення, зменшується репродуктивність населення, скорочується його кількість. Через те, що у людей забрали найголовніше – право на роботу, люди змушені виїжджати до міста. Село поступово знищується.

Нагадаємо,що депутат обласної ради Дмитро Смоляк входить в постійну комісію з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму, а тому ним систематично та послідовно ведеться робота у напрямку розвитку культури та освіти молоді. У минулому році матеріальну допомогу від нього отримала Сосницька музична школа імені Полторацького.

Леся ЮЛА




Теги:Чернігівська обласна рада, удар, Короп, школа естетичного виховання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar