реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У відставку громадську раду!

Громадська рада при обласній державній адміністрації створена режимом Януковича для замилювання громадськості, для імітації громадського контролю за владою. Тому в її керівництві завжди були виключно прихильники режиму Януковича.

Але дивно, що й зі зміною влади ці самі особи продовжують керувати Громадською радою. Так комуністка Седячко, яка незаконно, під тиском команди першого заступника голови ОДА Стрільця була "протягнута" головою екологічної комісії, не будучи екологом, відверто сміялася зі смертей на Майдані. А Тамара Петрова та Наталія Проскуріна, що й досі заправляють у Громадській раді, завжди проводили лінію влади, а не громадськості.

Обласний штаб національного спротиву, заслухавши інформацію члена штабу Світлани Жимолостнової про засідання президії Громадської ради, на якій пані Петрова намагалася легітимізувати гендиректора ОДТРК "Сівер-центр" Білібаєва, відставки якого домагається штаб національного спротиву, ухвалив вимагати від голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка негайного припинення повноважень Громадської ради і формування нової за прозорими правилами.

Присутній на засіданні штабу заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Журман запевнив, що як тільки отримають нові положення про порядок формування громадських рад - стара буде розпущена і сформується нова.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:комуністи, Чернігівська ОДА, штаб спротиву, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Сергію! Яке нове положення!????? Раду сформувати на народному віче із небайдужих чернігівців, представників і районів. Ніякої квоти чи партійності. Всі хто бажає: прийшов, зареєструвався, вносиш пропозиції до порядку денного, рішення приймаються більшістю. На третє засідання будуть пр ходити тільки ті, хто бажає Україні радикальних змін, миру і злагоди!
avatar
2
Шановний Пане Василю Амельченко! Громадська рада формується з представників громадських організацій. На жаль, небайдужі люди чомусь не спішать створювати такі. Натомість влада понастворювала, які підгодовує з бюджету, також чимало "грантоїдів".
Я теж дивуюсь, про яке таке нове положення йдеться. Коли просто треба здійснити "люстрацію" громадських структур. І тут народне віче якраз до діла!
avatar