реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У Ріпках засудили молдаванина

Вироком Ріпкинського районного суду Чернігівської області у кримінальній справі, розслідуваній СБУ, засуджено громадянина Республіки Молдова, який вчинив контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу та психотропної речовини.

У червні 2012 року на митному пункті пропуску «Нові Яриловичі» Чернігівської митниці правоохоронці затримали 32-річного іноземця, котрий їхав з Молдови до Республіки Білорусь. У ході огляду особистих речей затриманого було виявлено та вилучено прихований наркотичний засіб – канабіс (марихуану) та порошкоподібну речовину, до складу якої, згідно з висновком експертизи, входили психотропні речовини метилфенетиламін та хлорфенілпіперазін.

Досудовим слідством встановлено, що психотропний порошок чоловік замовив через мережу Інтернет та отримав його у поштовому відправленні.

Розглянувши матеріали кримінальної справи Ріпкинський районний суд визнав наркокур’єра винним у здійсненні злочину, передбаченого ч.1 та ч.2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді одного року та трьох місяців позбавлення волі.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:канабіс, Нові Яриловичі, наркобізнес, СБУ, Ріпки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar