реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Авіаприлад не пропустила СБУ

На Чернігівщині співробітниками СБУ припинено спробу незаконного переправлення до РФ авіаційного приладу, який використовується у військово-транспортній авіації. Про це "Сіверщину" повідомила прес- група управління СБУ в Чернігівській області.

Автомобіль, в якому перевозився військовий товар, правоохоронці зупинили на митному пункті пропуску «Нові Яриловичі». Громадянин України намагався вивезти авіаприлад, приховавши його серед особистих речей в салоні автівки, для подальшої реалізації на території сусідньої держави.

За висновками фахівців агрегат (КАУ-30Б), призначений для комплектування вертольотів Мі-8т та Мі-24, належить до категорії товарів військового призначення і підлягає державному експортному контролю.

В рамках кримінального провадження, відкритого слідчим відділом УСБУ в Чернігівській області за ч. 1 ст. 333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю) Кримінального кодексу України, встановлюються джерела походження авіаційного приладу.
Триває досудове розслідування.



Теги:Контрабанда, Нові Яриловичі, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar