реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Полтаві -- фестиваль "Мазепа- фест"

Вже восьмий рік у Полтаві фестиваль збирає поціновувачів української рок-музики. Через шалену спеку глядачів спочатку було не густо. Не малу роль також зіграв футбольний матч «Ворскла — Іллічівець», який проходив у цей час. Але під вечір Співоче поле було майже заповнене. Підтягнулися й із футболу.

Кілька годинами раніше у рок-н-рол кафе «Вілла Крокоділа» пройшла прес-конференція організатора фесту Миколи Кульчинського, режисера Сергія Архипчука та представників гуртів-учасників. Організатори закликали кожного перед виступом відповісти на запитання: що є для них «Мазепа-фест» та Україна.

Цього року ветерани фестивалю — «Трансформер», «ДМЦ» та інші — поступилися місцем на сцені молодим гуртам з різних регіонів України. Відбір пройшли команди зі Львова, Києва, Миколаєва, Сум, Кременчука, Запоріжжя, Харкова, Луцька.

У перший день виступили «Vivienne Mort» (Київ), «Unaby» (Запоріжжя), «People Plant», «Рекоста», «Психотрон» (Кременчук), «Frosted» (Київ), «Гра в Темну» (Миколаїв), «Kids Room 402», «Sur Band» (Київ), «TheLen(ь)», «Манія», «Горгішелі» (Львів), Марічка Бурмака, «О’Torvald» .

Після концерту всі бажаючі гурти й ті, які не пройшли відбір на головну сцену, мали змогу пограти в рок-н-рол кафе «Вілла Крокоділа»,




Теги:Мазепа-фест, Рок, Полтава


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У перший день - просто супер - оторвальд, cюр бенд.
У другий - Моторола,Неділя
avatar