реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Парламенті нове об’єднання – «Охматдит»

Вчора під час пленарного засідання, голова Верховної Ради Володимир Рибак оголосив про створення міжфракційного депутатського об’єднання «Дітям України – найсучаснішу лікарню «Охматдит», яке очолив народний депутат України, заступник голови Опікунської ради Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» Дубіль Валерій Олександрович.

Цей орган сприятиме у створенні в Україні сучасного медичного комплексу європейського рівня для підвищення якості надання медичної допомоги, рівня довготривалості виживання, зменшення соціальної напруги в суспільстві.

- Міжфракційне об’єднання «Дітям України – найсучаснішу лікарню «Охматдит» діятиме на принципах верховенства права, законності, рівноправ’я, колегіальності, вільного обговорення і вирішення питань, - прокоментував Валерій Дубіль. - До нас можуть долучитися інші народні депутати, ми налаштовані на співпрацю з керівництвом та комітетами Верховної Ради, депутатськими фракціями та групами, Адміністрацією Президента та Кабінетом Міністрів , іншими органами державної влади та громадськими організаціями і об’єднаннями.
Наразі до цього об’єднання увійшли 13 народних депутатів від ВО «Батьківщина», шість від «УДАРу», два – «Свободи», і по одному представнику Комуністичної партії, та Партії регіонів.

Нагадаємо, що Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» - це багатопрофільна клініка, якій немає аналогів в Україні. Вже кілька років при цьому медичному закладі функціонує Опікунська рада Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку (волонтерський орган), який нещодавно було реорганізовано в опікунську раду всієї лікарні. У складі цього органу представники благодійних фондів, громадських організацій, ЗМІ, бізнесу, громадські діячі. Валерій Дубіль був єдиним депутатом, який входив до цієї волонтерської організації, і саме завдяки його ініціативі у Парламенті створено міжфракційне депутатське об’єднання «Дітям України – найсучаснішу лікарню «Охматдит».

Прес- служба народного депутата України Валерія Дубіля



Теги:Охматдит, Валерій Дубіль, міжфракційні об'єднання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar