реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Ніжинському районі Батьківщині мстяться за перемогу

- так вважають в обласному штабі "Батьківщини".
В ніч з 2 на 3 листопада у с. Колісники Ніжинського району Чернігівської області було спалено підсобне приміщення Директора селянського фермерського господарства «Любава». Районна організація ВО «Батьківщина» і сама власниця вважають, що це є політичною розправою.
Валентина Скрипка є власницею селянського фермерського господарства «Любава». Після того як вона висунула свою кандидатуру по одномандатному округу до районної ради від ВО «Батьківщина», на неї почав чинитися тиск, щоб вона зняла свою кандидатуру з виборів. Усно їй передавалися погрози різного роду, в тому числі погрожували і проблемами з бізнесом.
Проте Валентина Скрипка проявила свою стійкість та пішла на вибори і виграла їх, успішно обійшовши кандидата від Партії регіонів. Варто зазначити, що остання взагалі має низький рівень підтримки по району – вдвічі нижчий ніж за ВО «Батьківщина». І за даними з перевірених джерел керівника Ніжинської районної адміністрації Другакова В.Л. буде звільнено через те, що той не забезпечив потрібний результат провладній партії.
Після того як стало зрозуміло, що в цьому виборчому окрузі програла Партія регіонів чомусь згоріло підсобне приміщення переможця по цій дільниці. Випадковістю це назвати аж ніяк не можна. Навіть пожежна машина, що прибула на виклик не стала гасити пожежі. Вони послалися на те, що вже занадто пізно щось робити. Проте деякі люди стверджують, що вони отримали наказ не гасити пожежі через те, що воно належить члену партії «Батьківщина».
Мовчить з цього приводу і міліція. Мовчанка також є загадковою, адже підпал тут очевидний. У селі люди навіть знають хто міг би це зробити, проте доказів поки немає, а збирати їх має саме міліція.
«Хоча всі державні органи, які б мали відреагувати на вчинений злочин мовчать, та люди знають хто і чому здійснив цей підпал. Хочу зазначити, що випадки тиску і розправи над членами партії «Батьківщина» є у всіх районах області. І по кожному випадку ми реагуємо і надаємо підтримку членам нашої партії. Вже сьогодні наші народні депутати будуть звертатися з депутатськими запитами до Генерального прокурора з приводу кричущого бєспрєдєла в Чернігівській області», - зазначив Голова Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Кодола.





Коментарі (1)
avatar
1
У місті Прилуки (Чернігівська область) відбувається розправа міського голови Юрія Беркута з працівниками культурного сектора, які не підтримали його політичну силу (Соціалістична партія) на місцевих виборах 31 жовтня.

Так, 2 листопада, було звільнено директора Міського будинку культури Олександра Дубовика, який балатувався до міської ради від іншої партії. “Поверніть нам Дубовика, нам не потрібен новий керівник. Дубовик – справжній менеджер культури ” – закликали владу через місцеву пресу працівники закладу, яким він успішно керує багато років, але до голосу громадськості не дослухалися.

Одночасно було запропоновано написати заяву на звільнення начальнику управління культури Прилуцької міськдержадміністрації Світлані Бірюзовій (на разі вона на лікарняному, але як тільки повернеться до своїх обов”язків у понеділок, її змусять написати заяву) та ще трьом працівникам виконкому. За словами Світлани Бірюзової, також чотирьох директорів дитячих навчальних закладів та середніх шкіл раптово звільняють з роботи.

У місті складна напружена ситуація, сьогодні навіть працівники міського ринку демонстративно не вийшли на роботу.

Просимо журналістів допомогти висвітлити цю ситуацію на загальноукраїнському рівні!

Додаткова інформація за тел.: 066 238 9095

Джерело: http://politiko.com.ua/blogpost45069

avatar