реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Мені урочисто відкрили новозбудоване житло для лікарів

У Мені урочисто відкрили перший двоповерховий будинок, спеціально збудований для лікарів. Проект було розроблено ще 2013 року, але нестача фінансів зводила нанівець усі благі починання.

І ось сталося! Всього за якихось три місяці з’явився новий сучасний чотирьохквартирний будинок. Ключі від двох трикімнатних квартир вже отримали завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням Менської центральної районної лікарні Олег Тимошенко та лікар-травматолог Дмитро Колотило. Ще дві двокімнатні квартири поки що будуть «законсервовані». Про це повідомляє менська районна газета Наше слово

Менська ЦРЛ зараз дуже потребує хірурга, анестезіолога та акушера-гінеколога. У майбутньому саме цим молодим фахівцям і планується надати житло у новому будинку.

На відкритті, окрім районних керівників, були присутні голова облдержадміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Ігор Вдовенко, начальник обласного управління охорони здоров’я Петро Гармаш.

На фото: голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч вітає наймолодшого щасливця - мешканця нової квартири



Теги:Будівництво, мена, Чернігівська ОДА, Валерій Куліч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar