реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Криму було більше тисячі воїнів Нацгвардії. Ще дві - лишаються

Відбулася передислокація військовослужбовців Кримського територіального командування. Тепер 1100 військовослужбовців продовжать проходити службу в військових частинах Національної гвардії України. Про це УНН повідомили у прес-службі ВВ МВС України.

28 березня військовослужбовці внутрішніх військ Кримського територіального командування здійснили передислокацію своїх сил на континентальну частину держави.
Неподалік від кордону з Кримським півостровом на Херсонщині, офіцерів, прапорщиків, сержантів та солдат строкової служби зустрічали з почестями та військовим оркестром.

Як рідних синів, воїнів вийшли зустріти жителі неподалік розташованих районів Херсонської області та представники місцевих органів влади.

До військовослужбовців звернувся командувач внутрішніх військ МВС України генерал-лейтенант Степан Полторак. Він подякував особовому складу за витримку, проявлену мужність, вірність військовій Присязі та нагородив відзнаками МВС та внутрішніх військ.

Після завершення урочистостей військові правоохоронці роз’їхались у різні куточки України. Тепер 1100 військовослужбовців продовжать проходити службу в військових частинах Національної гвардії України.УНН

Від "Сіверщини".
Коли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив кілька днів тому сказав, що у Криму три тисячі солдат Національної гвардії - йому мало хто повірив. Аж ось - офіційне підтвердження. А ще дві тисячі лишаються у Криму - це кримські татари, що записалися у Національну гвардію і лишилися охороняти місця компактного проживання кримських татар.



Теги:кримські татари, російська окупація, Національна гвардія, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar