реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кримські татари вступають до Національної гвардії

Коли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що у Криму знаходяться три тисячі солдатів Національної гвардії України - вірилося слабо: де б їм там стільком взятися? Виявляється, у Криму дві тисячі татар вступили до Національної гвардії

Начальник штабу Національної гвардії України Володимир Волков повідомив, що на території Криму місцеві татари активно вступають до української Національної гвардії. Про це Волков розповів після візиту на півострів.

"Я щойно з Криму. У Криму дуже погано. Там татари наші найбільші союзники. Наразі у нас по Криму дві тисячі гвардійців з кримських татар. Дуже активно татари записуються і в ополчення. Їх в ополченні дуже багато", - розповів Волков.

Кримські татари боронять райони компактного проживання і не пускають туди чужинців. Як зазначив начальник штабу, Нацгвардія залишить Крим лише тоді, коли на те буде відповідний наказ міністра оборони України.

Нагадаємо, з середини березня по всій Україні запрацювали пункти вербування добровольців до Національної гвардії. Міністр внутрішніх справ повідомив телефони, за якими бажаючі можуть записатись.



Теги:кримські татари, російська окупація, Україна - Росія, Національна гвардія, Крим


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ребятки вы чего творите???
Не вздумайте этого делать!
у меня много друзей - татар.
Вы что не понимаете - если вы сейчас встанете против России - всеравно вы будете в меньшинстве - вас всего 13% - и в итоге просто дапартируют за попытки переворотов или неподчинение власти. Большинство сказало за Россию - уж извольте уважать и подчиниться мнению большинства. Мне бы очень не хотелось что бы кого то за счет выполнения интересов кукловодов с той или иной стороны департировали.
Живем дружно и наслаждаемся жизнью!
Не ведитесь на провокации со стороны Украины или межлиса. Решение принято и русские (что крымчане что россияне) уже никогда не отдадут крым обратно!
Резни никому не нужно!
Улыбаемся и машем и широко хагаем в светлое будующее вместе и дружно!!!
avatar