реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Козельці «Свобода» провела дитячий турнір з міні-футболу

23 січня у смт. Козелець за підтримки Козелецької та Прилуцької районних організацій ВО "Свобода" відбувся відкритий чемпіонат з міні-футболу серед юнаків присвячений Дню Соборності та пам'яті Героїв Крут. У запеклій боротьбі за Кубок "Свободи" змагалися Шість команд з Чернігівської та Київської областей.
Після підняття державного прапора на урочистому відкритті турніру перед учасниками змагань, багаточисленими вболівальниками, представниками ЗМІ виступили гості турніру: голова Сумської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко та депутат Прилуцької районної ради від ВО «Свобода» Іван Тютюнник.
Голова ж Козелецької районної організації ВО «Свобода» Ігор Шанюк зазначив: «Нехай участь у цьому турнірі принесе Вам задоволення і додасть наснаги в бажанні бути здоровими і міцними. Адже лише здорова фізично і духовно сильна нація може розбудувати і захистити свою Богом дану землю.Участь кожного з Вас у цьому турнірі є своїм внеском у шану тих загиблих під Крутами хлопчаків, які всього на кілька років були старші за Вас,але не пошкодували свого життя заради України і своєї нації.»
Вже традиційно націоналісти Чернігівщини організовують спортивні змагання. Організовуючи такі турніри, "Свобода" дбає про патріотичне і фізичне виховання молоді. Заступник голови Козелецької організації ВО «Свобода» і за сумісництвом головний суддя турніру Валентин Овдієнко пообіцяв, що і цей турнір стане постійним.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»






Коментарі (0)
avatar