реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Кличка хочуть нокаутувати всіх суддів КС

В партії «УДАР» назвали сумно прогнозованим рішення Конституційного суду, який заборонив Верховній Раді вносити зміни до Конституції в частині скасування недоторканості Президента і суддів, тим самим вкотре підкресливши, що це – особлива каста в державі.
Про це йдеться в заяві партії «УДАР».

«Конституційний суд вже два роки як перетворився з установи, завдання якої – розглядати закони на їх відповідність до Конституції, на вірного цербера Адміністрації Президента, який бачить своєю головною метою забезпечення безхмарного життя гаранта і його вірних слуг. А суддівський корпус сьогодні, на жаль, є обслуговуючим персоналом, а не незалежним інститутом влади», – йдеться в заяві партії.

В партії наголошують: попри те, що рішення Конституційного суду нікого не здивувало, КС, який з кожним новим своїм вердиктом все більше й більше дискредитує себе, має бути змінений. «Так само має бути змінена і влада, яка призначила цих суддів «просиджувати» мантії і відпрацьовувати своє місце особистою відданістю, а не виконанням своїх безпосередніх обов’язків», – вважають в партії «УДАР».



Теги:недоторканність, партія УДАР, Конституційний суд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar