реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Знову про армію, мову і віру

Армія, Мова, Віра, це його і його далекоглядні проекти, що врятували Україну, Євроітеграція, безвіз, вступ в НАТО внесений в Конституцію... Петро Порошенко кращий.

Сьогодні він під час виступу з трибуни Верховної Ради закликав повернути скасовані доплати військовим і наголосив – економити на армії неприпустимо.
Щиро дякую!

Виступ Порошенка : " Ми мали проголосувати закон «Європейської Солідарності», який був повністю узгоджений з європейськими партнерами. І замість цього проголосували інший закон, який відштовхнув євроінтеграцію.
Зараз ми вимагаємо поставити до Порядку денного закон про Конституційний суд і проголосувати його в редакції, яка відповідає рекомендаціям Венеціанської комісії і Європейської Комісії. Бо це забезпечить єдність народу.

Є ще одна позиція, яка стосується єдності – це є ставлення до Армії. ☝️Нас дуже обурює ситуація, коли нібито для економії бюджетних коштів дехто намагається забрати по 30 тисяч гривень з українських військовослужбовців. З військових, які навіть не забирають з собою картку на фронт; з бійців ТрО і резерву, які за ці кошти купують форму, броніки, шоломи – те, чого не вистачало. Ми маємо їх захистити.

Остання позиція – щодо «п’ятої колони». Ми маємо забезпечити не лише Армію, Мову, а й Віру. Конституційний Суд визнав відповідним українському законодавству наш закон про правдиву назву московської церкви. Ми маємо негайно імплементувати цю норму. Московська церква не має маскуватись під українську, церкві окупанта не місце в Україні!"

Зиновій БІБРЕЦЬКИЙ

Р.S. Нинішня фінансово корупційна криза влади - не провина Порошенка або Заходу, який щось нам не дав, - це провина Банкової і Слуг Народу, які не захотіли припинити красти навіть після повномасштабного вторгнення.



Теги:ВР, Конституційний суд, Зиновій Бібрецький, Петро Порошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar