реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Калінінграді підняли прапор Німеччини над ФСБ

Сьогоднішньої вночі в Калінінграді на даху будівлі Федеральної служби безпеки був піднятий державний прапор Німеччини Про це повідомляє у своєму блозі калінінградський журналіст Василь Адріанов, пише Вільний Калінінград.

Це викликало деяку паніку серед місцевого ФСБешного начальства, що воно почало тотальні обшуки у потенційних "порушників порядку". Їх негайно потім ввічливо-примусово запрошували на бесіду в ФСБ. Вони тривали в деяких випадках до ШЕСТИ годин. Бо деякі журналісти Калінінграда були у Києві на Майдані, то їх розпитували про це. Також цікавилися, «які ідеї привіз з Майдану». Від допитуваного вимагали добровільної письмової прохання оглянути його житло. Проте їм все ж таки довелося оформляти спеціальний папір на обшук, який, за словами "співрозмовників" підписав якийсь заступник начальника обласного управління ФСБ.

«Було п'ять чуваків. Двоє взагалі були неадекватними, - розповідає Василь Адріанов. - Одні з них при маленькій дочці на Романа кричав: «Я тебе розстріляю!». Вели себе, як фашисти. Сьогодні я виявив, що в моїй електронній пошті вже полазили. Мабуть, змінили пароль, заблокували, і я не можу увійти у скриньку. Забрали все: персональні комп'ютери - мій, брата, навіть мамин. Що вони туди нам заллють - не знаю. Картинки? Віруси? Забрали всі жорсткі диски і флешки, 500 аркушів різних документів і паперів. Мою брошуру «Непідкупні прихильники політичної технології» прихопили.

Адріанов має намір оскаржити незаконні дії спецслужби. «Терориста, блін, знайшли!», - сказав він в серцях. Василь Адріанов - кавалер рідкісної нагороди. У 1992 році йому президент РФ Борис Єльцин вручив Білий хрест «Захиснику вільної Росії».

Джерело: fakty.ictv.ua

Довідка.
Калінінград - Кьоніґсберґ, столиця східної Пруссії. Перейшов до СРСР після другої світової війни. Корінні жителі - німці були виселені. В Німеччині діє Спілка нащадків вигнанців, яка вимагає повернення їх історичних земель. У Кьонґсберзі похований видатний філософ Іммануїл Кант.



Теги:Східна Пруссія, фсб, Україна - Росія, розпад РФ, Калінінград


Читайте також



Коментарі (0)
avatar