реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Донецьку судять за любов до України

14 листопада у Ворошиловському районному суді Донецька буде розглядатися справа про адміністративне правопорушення за ст. 188-13 КУпАП, яке нібито скоїв голова Донецької обласної організації Народного Руху України Віталій Гатченко під час святкування Дня Незалежності України, повідомляє прес-служба партії

Віталію Гатченко інкримінується те, що він не виконав рішення Донецького окружного адміністративного суду і вимоги державного виконавця про заборону 24 серпня 2011 року святкових заходів у Донецьку з нагоди 20-ї річниці незалежності України і разом з іншими «вчинив святкову ходу, а також провів мітинг».

У прес-службі НРУ зазначають, що самий протокол про адміністративне правопорушення складено з грубими порушеннями вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення, викладене в ньому не підтверджено жодним з передбачених ст. 251 КУпАП доказів і взагалі будь-яким доказом або свідком, а є фактично безпідставною суб'єктивною позицією державного виконавця. До того ж, протокол складено «заочно», тобто без залучення можливого правопорушника і «заднім числом».

«Вказавши суду на явні ознаки фальсифікації протоколу, недоведеність в матеріалах справи не тільки здійснення будь-якого адмінправопорушення, а й самого епізоду такого правопорушення, голова Донецької ОО НРУ Віталій Гатченко звернувся до суду проханням винести постанову про припинення провадження у справі про адмінправопорушення у зв'язку з відсутністю епізоду і складу адміністративного правопорушення », - йдеться в заяві НРУ.

Експрес online



Теги:20-річчя незалежности, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar