реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

У Чернігові знову зростає число хворих на COVID-19

За останні тижні в обласному центрі кількість людей, що захворіли і були шпиталізовані, збільшилася майже вдвічі. Про це повідомив на нараді у міськраді генеральний директор міської лікарні № 2 Владислав Кухар. Так, з 23 по 29 серпня на коронавірусну інфекцію захворів 71 чернігівець, одужав - 41, шпиталізували - 43, кисневої підтримки потребують 20 осіб, на апаратах штучної вентиляції легень перебувають 4 мешканці міста. Водночас у Чернігові другою дозою вакцини щеплено 31 401 мешканця.

"Я вважаю, треба потихеньку повертатися до більш відповідального дотримання карантинних обмежень, і краще це робити на випередження, - сказав міський голова Владислав Атрошенко. - Я прошу людей максимально вакцинуватися, бо це полегшує перебіг хвороби". Пункти вакцинації діють в обласному центрі у двох торговельних центрах, у приміщеннях обласної та Деснянської рад.

Під знаком питання наразі перебувають заходи до Дня міста, який у Чернігові відзначається 21 вересня. На нараді в міській раді було заявлено, що коли до 15 вересня число хворих виросте до 350 осіб, масові заходи можуть бути скасовані.

Сьогоднішні ж першовересневі лінійки у всіх школах міста проводяться виключно на свіжому повітрі і тільки для перших та одинадцятих класів.
"Голос України"



Теги:Владислав Кухар, Владислав Атрошенко, ковід- 19, Чернігівська міська рада


Читайте також






Коментарі (0)
avatar