реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

У Чернігові відбудеться зустріч із відомим дитячим письменником – Іваном Андрусяком

14 квітня, у четвер, о 15.30 у КМЦ «Інтермеццо» відбудеться зустріч із Іва́ном Андруся́ком - поетом, прозаїком, літературним критиком, перекладачем, автором численних книг для дітей.
Письменник «увірвався» у літературу на початку 90-х як учасник літературного угруповання з дещо шокуючою назвою – «Нова Дегенерація». Критика вважає його одним із чільних поетів покоління «дев'ятдесятників».
Мешкає в Києві, працює редактором і журналістом. Лауреат літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» і премії «Благовіст». Учасник численних антологій і поетичних фестивалів. Тексти перекладалися англійською, німецькою, польською та вірменською мовами.
У Чернігові письменник презентуватиме прозу для дітей та книгу есеїстики «Дуби і леви».
Про книгу:
«Здається, ось-ось із-поміж дубів і левів виринуть велети, – і вони справді з’являються, перевдягнуті в персонажів «Дубів і левів» – геніальних гончарів, малярів, поетів, рядових УПА і простих дідів... І, як то й має бути в міфології, питання, поставлені на «п’ятдесяти сотиках землі» Івана Андрусяка, врешті-решт зводяться до одного, найголовнішого: що робить людину Людиною?»

14 квітня у Чернігові відбудуться зустрічі:

11.00 – Гімназія №31 гуманітарно-естетичного профілю, (вул. Доценка,29)
13.00 – Чернігівська державна обласна бібліотека для юнацтва
(м. Чернігів, вул. Шевченка, 63)
15.30 – КМЦ «Інтермеццо» - зустріч із пресою та шанувальниками. Представлення творів.





Коментарі (0)
avatar