реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Чернігові - день жалоби

17 лютого 2018 року у Чернігові оголошується днем жалоби на знак скорботи за загиблим воїном російсько- української війни - чернігівцем Сисковим Дмитром Вадимовичем.

Відповідне розпорядження підписав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Цього дня відбудеться поховання героя. Відспівування за загиблим у Катерининській церкві почнеться об 11.00, а о 12.30 – прощання на міському кладовищі «Яцево».

«Для вшанування пам’яті загиблого учасника антитерористичної операції Сискова Дмитра Вадимовича, молодшого сержанта Збройних Сил України, та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, керуючись статтею 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

- На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста.

- Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території міста.- Заборонити звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті», - зазначено в розпорядженні.



Теги:російсько - українська війна, Катерининська церква, герої АТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar