реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

У Чернігові активно ремонтують дороги

У 2018 році продовжуються масштабні роботи з ремонту доріг Чернігова. Ремонти дорожнього покриття відбуваються поступово в усіх районах міста.

Зокрема, вже заміна асфальтобетонного покриття та бортового каменю на проспекті Миру (ділянка дороги при в’їзді в місто.

Як ми вже повідомляли, капітальний ремонт дороги на в’їзді до Чернігова фінансується цього року наполовину за рахунок субвенції з держбюджету. На ці роботи передбачено 21 млн грн з бюджету міста і 23 млн грн допомоги від держави.

Також у Чернігові визначені адреси, за якими цього року виконуються поточні ремонти доріг. Поточний ремонт доріг робитися суцільним шаром асфальту. Так, відповідні роботи уже проведені на ділянках доріг по вул. Шевченка, Толстого, Ріпкінській, Лісковицькій, Незалежності, Текстильників, Олександра Молодчого, 1 Травня, Галанова (від вул. 1-го Травня до Чернігівського пологового будинку).

Капітальний ремонт дорожнього полотна відбувається і в приватному секторі. Якраз зараз на вул. Нова завершуються відповідні роботи.

За інформацією управління ЖКГ та прес-служби Чернігівської міської ради



Теги:Чернігівська міська рада, дороги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar