реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

У чернігівської команди — третє місце

Команда Чернігівської області посіла почесне третє загальнокомандне місце у фіналі XІI Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя

Спорт грає велике значення в створенні нового образа сучасного державного службовця України. Державна служба вимагає як збалансування напруженого робочого графіка так і активного відпочинку.
Восени цього року, вже в дванадцяте в Криму відбулася Всеукраїнська спартакіада серед команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя. Змагання традиційно проходять в Алушті на базі фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

Захід проводиться Головним управлінням державної служби України спільно з Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Формування нового іміджу державного службовця, корпоративної культури в органах державної влади, розвиток найбільш популярних видів спорту та пропаганда здорового способу життя – основні завдання Спартакіади.
Проходить вона щорічно в три етапи на протязі січня – вересня. Перші два етапи відбувають на місцевому рівні, а третій етап - фінальні змагання в Криму.

З 20 по 25 вересня 2010 року збірна команда з 18 державних службовців Чернігівської області, а це представники Ічнянського, Новгород – Сіверського, Чернігівського, Щорського районів та міста Чернігова, взяла участь у фіналі Спартакіади.

В урочистому відкриті спортивного свята взяли участь заступник Начальника Головдержслужби Олександр Шевченко, Голова ЦК профспілки працівників державних установ України Тетяна Нікітіна, перший заступник голови Республіканського комітету Автономної Республіки Крим по фізичний культурі та спорту Віталій Романов, голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Євген Баженков, заступник Алуштинського міського голови Станіслав Колот.

Олександр Шевченко виголосив вітання учасникам Спартакіади від Прем’єр-міністра України, а також висловив сподівання, що ці змагання і надалі будуть доброю традицією для колективів органів виконавчої влади, побажав усім здоров’я, нездоланного бажання перемоги, витримки та сили духу.
Вже у день відкриття розпочалися спортивні змагання з усіх визначених у Положенні про Всеукраїнську спартакіаду видів спорту.

Протягом п’яти днів 26 команд державних службовців з усіх регіонів України, а це 507 осіб, змагались з волейболу, футзалу, настольного тенісу, шахів та шашок.
З волейболу цього року чернігівці вибороли друге місце.
А за результатами змагань представники нашої області посіли третє почесне загальнокомандне місце.
Нагадаємо, що минулого року це було лише 10 місце.

Вітаємо переможців!
За повідомленням
Управління державної служби Головдержслужби
України в Чернігівській області
та відділу з питань фізичної культури та спорту
облдержадміністрації




Теги:спартакіада, севастополь, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar