реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Булахові газет не передплачують

Про це говорили на сході села в Булахові Козелецької об’єднаної територіальної громади. Адже виїзна мобільна група приїздить в Булахів лише 1 раз на тиждень, а цього недостатньо, щоб отримати всі види послуг. Люди несвоєчасно отримують газети, і як результат - більшість селян просто перестала їх передплачувати. Було прохання, щоб до найбільш немічних і престарілих жителів пенсії розвозили по домівках. Староста Василь Васюк пообіцяв написати звернення до керівництва Укрпошти із зазначеними пропозиціями.

Нагадаю, що внаслідок реформи «Укрпошти», проведеної її нинішнім керівництвом, сільські відділення зв’язку у всіх селах Чернігівської області ліквідовані. Працюють лише там, де є дві тисячі мешканців.

На сході також відзначали, що Булахівський старостинський округ (до нього входять три села) є дотаційним: заробили півмільйона, а отримали на соціальну сферу більше, ніж півтора мільйона. В той же час агрохолдинги, які орендують булахівську землю, є прибутковими та з селом не діляться. Директорка ТОВ «Агро- Регіон Козелець» Катерина Мороз та директор ТОВ «Сираївське» Олег Старіков пропонують зібрати всіх аграріїв і обговорити умови співпраці з Козелецькою селищною радою. А також створити ініціативну групу, до якої входили б сільгоспвиробники, щоб мати можливість вносити пропозиції на яку соціальну сферу витрачати кошти і контролювати цей процес.
"Голос України"



Теги:Укрпошта, Булахів, передплата, Козелецька ОТГ, агрохолдинги, сходи сіл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar