реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Брянську повальне відключення газових котелень

І планують будувати витверезник

Схоже, росіяни почали на собі відчувати наслідки економічної та фінансової кризи, до якої скочується Російська Федерація. От тільки чи розуміють вони, що причинами цієї кризи у більшості є економічні санкції, спричинені недолугими політичними рішеннями російського керівництва?

Російські ЗМІ зазвичай неохоче пишуть про негаразди у самій Росії. Натомість, залюбки «смакують» проблеми та кризу в інших країнах. Втім, навіть за такої самоцензури та контролю медіа з боку влади, у місцевих російських ЗМІ подекуди з’являються матеріали, які характеризують життя у регіонах Росії, м’яко кажучи, не з кращого боку.

Тож, про що пишуть, наприклад, ЗМІ прикордонної Брянської області?

Скорочення виробництва, перспектива звільнення сотень робітників у Брянську, відключення газових котелень у розпал опалювального періоду — це основні новини минулого тижня у брянських засобах масової інформації.

Тільки у лютому цього року, для прикладу, 157 організацій та підприємств у Брянській області заявили про наміри звільняти працівників.
http://regnum.ru/news/economy/2086254.html

Також у найближчі дні жителів Брянська очікує чергове — третє за останні кілька місяців — подорожчання маршруток. Про це йдеться у статті «В Брянске объявили о подорожании маршруток до 20 рублей», що розміщена на одному з місцевих сайтів.
http://bryansktoday.ru/2016040133752/society/V-Bryanske-ob-yavili-o-podorozhanii-marshrutok-do-20-rubley.html

Найцікавіше — виявляється, у країні, яка є одним із найбільших експортерів газу, вже доводиться відключати газові котельні у розпал опалювального сезону. У результаті без опалення та гарячої води залишились багатоквартирні будинки та об’єкти соціальної інфраструктури (школи, дитячі садки та бібліотеки). Про таке повідомляє сайт http://www.bryansk.aif.ru. У соціальних мережах висловлюють припущення, що причина відключення — багатомільйонні борги.
http://www.bryansk.aif.ru/incidents/gazoviki_otklyuchili_teplo_v_dvuh_rayonah_bryanska

А ще у Брянську планують відкрити медичний витверезник. Міліції ж будуть допомагати місцеві дружинники. Тож, схоже, долати наслідки кризи будуть вже традиційними методами: алкоголем та залякуваннями.
http://bryansktoday.ru/2016040133741/society/V-Bryanske-predlozhili-vernut-medvytrezvitel.html

Андрій КОРЖЕНКО



Теги:подорожчання, криза в РФ, відключення газу, Брянськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar