реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

У 9 лікарнях буде солідний ремонт

На Чернігівщині визначено дев'ять опорних лікарень, які за масштабним загальноукраїнським проектом EMERGENCY буде здійснено радикальне оновлення: у трьох приймальних відділеннях лікарень проведуть капітальний ремонт, а в шести -- реконструкцію. Також медичні заклади отримають дороге обладнання для кращого лікування пацієнтів.

Про забезпечення єдиних стандартів реалізації проекту, вчасне завершення робіт та координацію дій говорили під час селекторної наради з керівниками дев'яти опорних лікарень, яку провів голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко. Зазначено, що тендери вже оголошені, в частині є переможці та підписані договори. Низка недоліків, встановлених управлінням капітального будівництва, або вже виправлені, як у Новгород-Сіверській лікарні, або виправляються.

Андрій Прокопенко нагадав керівникам медичних закладів, які беруть участь у проекті, що всі приміщення повинні відповідати затвердженим стандартам: і зовні, і внутрішнім наповненням. Він, зокрема, зазначив: "Загалом реалізація проекту ЕМЕRGENCY 2020 просувається ритмічно, навіть випереджаючи графік. Уже у жовтні оновлені відділення приймуть перших пацієнтів".
"Голос України"



Теги:Андрій Прокопенко, опорні лікарні, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar