реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Турнір з футзалу пам’яті бійців АТО «Герої не вмирають»

Матері загиблих захисників України в зоні антитерористичної операції були запрошені на перший турнір з футзалу для учасників АТО, волонтерів членів їх сімей – «Герої не вмирають».

Перед початком змагань матері загиблих з громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» вручили капітанам команд різдвяні обереги – ангелів-охоронців. А футболісти матерям – пам’ятні вимпели з написом «Родині воїна. Герою, який віддав своє життя за українську землю».

Вимпели турніру одержали родини Євгена Бушніна, Андрія Іщенка, Дмитра Полегенька, Юрія Степанця, Дениса Чередниченка, Андрія Шанського.

До команд і матерів загиблих воїнів звернулися начальник головного управління головного управління Державної казначейської служби України в Чернігівській області Анатолій Літош, координатор Руху «Справедливість» у Чернігівській області Володимир Березинський, голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський.

Боротьба на турнірі була рівною, чесною і до кінця тримала глядачів у напрузі. Красномовний факт: доля першого місця вирішилася у другій серії пенальті.
Спочатку команди зіграли в групах по два тури, а потім у фінальній частині турніру розіграли місця з першого по шосте.

У матчі за 5-6 місце грали «ДНВЦ» – «Бахмач» 1:1 основний час. По пенальті 3:1.
«Справедливість» виграла у команди «Казначейство» з рахунком 2:1 і посіла 3 місце.
Переможцем стала команда волонтерів «Біатлон». Вона змагалася у фіналі з «Ураганом». Основний час 4:4. 4:3 по пенальті.

В складі «Біатлону» виступав прославлений біатлоніст Андрій Дериземля, який є одночасно і начальником міського управляння у справах сім'ї, молоді та спорту.
Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та подарунками. Також нагородили кращих гравців в різних номінаціях.

Під час нагородження учасників привітала також прославлена біатлоністка, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш. Вона передала вітання учасниками від голови Чернігівської адміністрації Валерія Куліча.

А представник організатора турніру «Герої не вмирають» – Руху «Справедливість» – Володимир Березинський запевнив, що турнір буде традиційним.

Змагання також підтримали громадська організація «ЩИТ 41», Чернігівська обласна федерація футболу, Центр допомоги учасникам АТО в області.

Прес-служба Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» у Чернігівській області



Теги:Андрій Дериземля, герої АТО, Справекдливість, Футзал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar